Gratis forsendelse og 30 dages gratis returnering
Svensk design & kvalitet
Bedømmelse på 4,6 og 480.000+ anmeldelser
Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Tilbud
Guider
image

Det er essentielt at beskytte sig mod de ydre elementer, når du opholder dig udenfor. Det vigtigste for at sikre komfort under alle verjforhold er at sikre vandtæt og åndbart overtøj. Jakker og bukser med vandtæt stof er det første skridt for at sikre, at du holder dig tør, så du i stedet kan fokusere på at have det sjovt udenfor. Her vil vi hjælpe dig med at forstå alt, hvad du har brug for at vide, for at vælge den rigtige jakke eller bukser for dig.

Vattenpelare-overview.jpg

Vandsøjle oversigt icon-material-waterproof-02.svg

Vandsøjle, også kaldet vandsøjletryk, er en måde, der fortæller, hvor højt et vandtryk et materiale kan klare, inden det slipper vand ind. Det forkortes oftes med VST. Vandsøjletryk beskrives som vandtrykket i millimeter, som materialet kan klare før vandet trænger gennem. Forestil dig hvis du placerer et glasrør på et stykke stof, og du fylder det op til 15.000 mm, altså 15 meter, og vandet trænger igennem materialet. Så har stoffet et vandsøjletryk på 15.000 mm.
Vandafvisende (mm)
Vejrforhold
6 000 – 10 000 mm Modstår let regn, moderat sne, let tryk
11 000 – 15 000 mm Moderat regn, gennemsnitlig sne, let tryk
16 000 – 20 000 mm Klarer lange ture i kraftig regn, vådt sne, lidt tryk
20 000 mm + Modstår kraftig regn, våd sne, med højt tryk

Vi tester alt vores vandtætte tøjs vandsøjletryk i et laboratorie, og mærker dem med vandsøjletryk, så du let kan få et overblik over, hvor vandtæt netop et specifikt stykke tøj er. Det er også et bevis til dig som kunde, at tøjets stof er blevet testet for dets vandmodstand. Vi tester også alt tøjet i naturen i rigtige verjforhold, i forskellige temperaturer og sæsoner, for at sikre optimal funktionalitet.

Åndbarhed icon-material-breathable.svg

Som vandsøjletryk, så er åndbarhed målt i et laboratorie. Åndbarhed er en måde at måle et materiales evne til at slippe kroppens fugt ud. Det er målt i g/m2/24h, altså hvor mange gram væske et materiale maksimalt kan transportere på en dag. Laboratoritest er en god måde at få et mål for åndbarhed, men det er ret kompliceret. Udendørstemperaturer, fugt, aktivitet, regn og sol er alt sammen noget, som har betydning for, hvor godt tøjets åndbarhed er. RevolutionRace tester åndbarheden på alt vandtæt tøj i virkeligheden, ude i naturen i skiftende vejrforhold og sæsoner, for at sikre dets funktionaliteter.

Hvordan fungerer vandtæt materiale, som er åndbart?  3-layers-construction-fabric.svg

Vandtætte materialer, som samtidig er åndbare, er lavet af et ydermateriale, en vandtæt membran som er lamineret på indersiden og ofte et tredje materiale inde i membranen, som sikrer komfort. Funktionen af det ydre materiale er at være holdbart og se godt ud, det er ikke vandtæt, men behandlet med DWR (Durable Water Repellent), så det absorberer ikke vandet. RevolutionRace benytter flourcarbonfri DWR i alle produkter. Membranen er den vandtætte del af stoffet og sikrer, at fugt holdes ude, membranen har også mikroskopiske, små huller, som holder vanddråberne ude, men samtidig frigiver mindre partikler fra kroppens vanddampe. Det er disse 3 lag, som skaber en 3-lagskonstruktion. Der er også produkter med 2 lag, disse mangler et inderlag, og istedet har de ofte et løst hængende for på indersiden af ​​tøjet. For at gøre tingene endnu mere komplicerede findes der også produkter med 2,5 lag, hvor det inderste materiale erstattes af en tynd film trykt på membranen for at spare vægt.

 

Waterproof-DK.jpg

Hvad er Hypershell®?  icon-material-insulation-01.svg 

Hypershell® er RevolutionRaces eget brand, en samlebetegnelse for alle materialer, vi selv har udviklet. Hvad der adskiller materialerne er det koncept, som kommer efter. Vi har forskellige begreber på forskellige materialer, som alle har forskellige egenskaber. 
• Hypershell® Denim: Bomuldsfrit, slidstærkt stof
• Hypershell® SS: Vandafvisende softshell
• Hypershell® Pro Stetch: Et holdbart og super strækbart stof
Hypershell®membran
Hypershell®membraner findes i tre forskellige niveauer: Core, Performance og Pro. Vi har udstyret alt RevolutionRace tøj med en premium Hypershell®membran for at passe til stoffets beregnede brug, optimeret til forskellige aktiviteter og vejr.
• Hypershell® Core 5 - 10 000 mm
• Hypershell® Performance 10 - 15 000 mm
• Hypershell® Pro 15 - 30 000 mm

Hvad er DWR? icon-material-insulation-01.svg 

DWR
RevolutionRace anvender 100% PFC-fri DWR i alle produkter.
DWR står for Durable Water Repellent. Behandlingen skal holde stoffet fra at blive mættet med vand, hvilket kan gøre stoffet tungere, koldere og påvirke dets ydeevne. DWR får vandet til at samle sig som perler og rulle af tøjet. Tøjet påvirkes af brug og slid, skidt og kropsvæske, og kan dermed påvirke, så DWR-behandlingen ikke virker længere. Stoffet vil efter længere tids brug derfor ikke være vandtæt.
Hvis du opdager, at stoffet absorberer vand, så anbefaler vi, at du først tørretumbler tøjet for at genaktivere DWR-behandlingen. Nogle gange skal du også imprægnere tøjet igen.
Vi anbefaler RevolutionRace PFC-free Xtreme H2O afvisende spray

rain-hypershell-new-size.jpg

Hvad er forskellen mellem vandtæt og vandafvisende tøj?

Den største forskel mellem vandtæt tøj og et som er vandafvisende er, at det vandtætte tøj både har membran og DWR, samt forseglede sømme. Søm er oftest sømmede med vandtæt tape på indersiden af stoffet. Vandafvisende tøj har kun en DWR-belægning (Durable Water Resistant) og mangler membran.
Hvad er fordelene og ulemperne ved de to forskellige varianter?
 
Vandtæt tøj
Vandtæt tøj har tapede søm og har både en vandtæt membran samt en vandafvisende overfladebehandling (DWR). RevolutionRace benytter flourkarbonfri DWR i alt tøj.
+ Fordele  
Helt vandtæt tøj er perfekt til regnfulde dage eller vinterdage med våd sne. Vandtæt tøj sikrer, at du holdes helt tør, når der er vedvarende og kraftig regn.
- Ulemper
I og med at alt vandtæt tøj har membraner, så er de også mindre åndbare. Forskellige membraner frigør forskellige mængder af væske, og du kan åbne ventilationslynlåse for at lukke kropsfugt ud, men tøj med vandtætte membraner ventilerer aldrig så godt, som tøj uden membraner.

Se alt vandtæt tøj →
 
Vandafvisende tøj
Vandafvisende tøj mangler membraner, men har en vandafvisende overfladebehandling (DWR) RevolutionRace anvender flourkarbonfri DWR i alt tøj.
+ Fordele
Vandafvisende tøj ventilerer utrolig godt, og er god til intensive aktiviteter. Ofte er vandafvisende tøj tilstrækkelig, hvis man ikke er ude i regnen i flere timer i træk.
- Ulemper  
Vandafvisende tøj kan kun holde til moderat regn og ikke kraftig, vedvarende regn.

Se alt vandafvisende tøj →
image
Vores regnjakker er åndbare

En god regnjakke kræver god ventilation. Selv regnjakker, som ånder, er derfor ofte udstyret med ventilationsåbninger under armhulerne. Vores regnbukser har ventialtionsåbninger på buksernes langside.

image
Tapede søm for vandmodstand

Sømme er ofte det svage punkt på regntøjet, da de små huller, som kommer i stoffet når nålen syer tøjet sammen, er dér vandet kan finde vejen ind. Vores vandtætte tøj har alle tapede søm for at sikre, at tøjet er vandtæt.

image
Lynlåse, der holder regnen ude

For at der ikke skal slippe vand igennem tøjet, er vandafvisende lynlåse et must. Lynlåse på vores vandtætte beklædning er omhyggeligt udvalgt til at modstå højt vandtryk og er sågar nogle gange udstyret med en ekstra beskyttende klap på indersiden.

Vores regnjakker sorteret ud fra højeste vandsøjletryk til det laveste

Aphex Pro Jacket

Vandsøjletryk: 30 000 mm

Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h

Vores mest robuste skaljakke – specialdesignet til at kunne holde til ekstreme udendørsforhold. - Vandtæt Hypershell® Pro-membran - Fuldt tapede sømme - Forstærket på udsatte områder - DWR-behandlet for ekstra vandafvisning - Hætte, som er kompatibel med hjelm - Lomme til skikort Redningsfunktioner - Indbygget Recco®-reflektor Aphex Pro Jacket er vores mest robuste skaljakke, der er designet til ekstreme forhold. Den er fremstillet med vores fuldstændigt vand- og vindtætte membran, Hypershell® Pro, og har fremragende ventilation og slidstærkt skalmateriale. Alle syninger og detaljer er udvalgt til at modstå de hårdeste vejrforhold, alle lynlåse er YKK® Vislon/Aquaguard, og udsatte områder er forstærket. Jakken er udstyret med Recco®-reflektor for søgbarhed i nødsituationer, ventilation i siderne og en hjelmkompatibel hætte. Jakken kan justeres med en snøre forneden og med Velcro ved manchetterne, så pasformen bliver optimal. Aphex Pro en en utroligt alsidig skaljakke – brug den til ekspeditioner året rundt eller som en teknisk alpin skiskal om vinteren.
Læs mere ›
Aphex Pro Jacket
breathable
Åndbarhed 4/5
Under normal til højintensiv aktivitet
windproof
Vindtæthed 5/5
Tåler storm
durable
Slidstyrke 4/5
Normal til høj slidstyrke

Cyclone Rescue Jacket 2.0

Vandsøjletryk: 20 000 mm

Åndbarhed: 20 000 g/m²/24h

En vandtæt og særdeles åndbar skaljakke, der er designet til at kunne klare ethvert skifte i vejret. - Vandtæt Hypershell® Pro-membran - Paneler i firevejs-stretch - Ventilationslynlåse under armene - Hætte, som er kompatibel med hjelm - Justerbar krave - Justerbare manchetter med Velcro - Justerbar snøre i sømmen forneden - DWR-behandlet for smuds- og vandafvisning Upgrade 2.0-funktionaliteter - Lomme til skikort - Dybere sidelommer - Optimeret krave - Opdateret pasform Redningsfunktioner - Indbygget Recco®-reflektor Vores Cyclone Rescue Jacket er en vandtæt, vindtæt og særdeles åndbar 3-lags-skaljakke. Denne jakke er beregnet på ekstreme vejrforhold med fuldt tapede sømme, vandafvisende lynlåse, DWR-behandling og en avanceret Hypershell® Pro-membran. Firevejs-stretchmaterialet giver god bevægelsesfrihed, og de justerbare manchetter ved håndledene og den nederste søm sikrer en behagelig pasform. Den indbyggede Recco®-reflektor gør det nemt at søge efter dig i nødstilfælde. Cyclone Rescue er også udstyret med 2-vejs-ventilationslynlåse i armhulerne, så du er sikret hurtig afkøling under intens aktivitet. Den hjelmkompatible hætte, den justerbare CollarOpt™-stormkrave og lommen til skikortet gør denne skaljakke til et oplagt valg til brug i bjergene året rundt.
Læs mere ›
Cyclone Rescue Jacket 2.0
breathable
Åndbarhed 5/5
Ved aktivitet med høj intensitet
windproof
Vindtæthed 5/5
Tåler storm
durable
Slidstyrke 4/5
Normal til høj slidstyrke

Silence Proshell Jacket

Vandsøjletryk: 20 000 mm

Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h

Din ultimative, stille kammerat under uvejr – med en vandtæt membran og behagelig firevejs-stretch. - 3-lags-skaljakke - Fuldt tapede sømme - Vandtæt Hypershell® Pro-membran - 2-vejs-ventilationslynlåse under armene - DWR-behandlet for ekstra vandafvisning Silence Proshell Jacket er en 3-lags-skaljakke med fuldt tapede sømme og en vandtæt Hypershell® Pro-membran, der sikrer fuldstændig beskyttelse mod regn og fugt. Jakken er med sin firevejs-stretch designet til at give maksimal komfort og lydløshed. 2-vejs-ventilationslynlåsene under ærmerne ventilerer og giver utrolig god komfort. Den har adskillige smarte lommer til opbevaring af dine værdigenstande, og DWR-behandling for ekstra vandafvisning. Silence Proshell Jacket kan desuden justeres forneden, ved manchetterne og i hætten, hvilket gør, at du kan tilpasse pasformen for maksimal komfort.
Læs mere ›
Silence Proshell Jacket
breathable
Åndbarhed 4/5
Under normal til højintensiv aktivitet
windproof
Vindtæthed 4/5
Tåler stærk vindstyrke
durable
Slidstyrke 4/5
Normal til høj slidstyrke

Monsoon Jacket

Vandsøjletryk: 10 000 mm

Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h

Den længere velsiddende skaljakke, som du altid har manglet i din friluftsgarderobe. – 2-lags-skaljakke – Vandtæt Hypershell® Performance-membran – Fuldt tapede sømme – Ventilationslynlåse under armene – Snøre i livet – Otte lommer – Hætte, som er kompatibel med hjelm – DWR-behandlet for ekstra vandafvisning Monsoon Jacket er en længere 2-lags-skaljakke udviklet til at kunne modstå vejrliget uden at gå på kompromis med stilen. Den vandtætte Hypershell® Performance-membran hjælper sammen med de fuldt tapede sømme, YKK® AquaGuard-lynlåsene og DWR-behandlingen med at holde al fugt ude. Den hjelmkompatible hætte kan justeres på to måder og har et forstærket visir. Ventilationslynlåsene under armene gør det muligt for dig at køle ned under intensiv aktivitet. Ikke mindre end otte smarte lommer, herunder tre inderlommer, rummer nemt dine småting under alle typer udendørseventyr. Monsoon er en allroundjakke, der er ideel til udendørsaktiviteter under skiftende vejrforhold, og den kan bruges alene som skallag eller sammen med et isolerende lag, når det er koldt.
Læs mere ›
Monsoon Jacket
breathable
Åndbarhed 4/5
Under normal til højintensiv aktivitet
windproof
Vindtæthed 5/5
Tåler storm
insulation
Isoleringsevne 4/5
0 til -10 grader
durable
Slidstyrke 4/5
Normal til høj slidstyrke

Mest populære regnjakker

Vores regnbukser sorteres fra højeste vandsøjletryk til det laveste

Aphex Pro Pants

Vandsøjletryk: 30 000 mm

Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h

Vores mest robuste skalbukser – specialdesignet til at kunne holde til ekstreme udendørsforhold. - Vandtæt Hypershell® Pro-membran - Fuldt tapede sømme - Forstærket på udsatte områder - DWR-behandlet for ekstra vandafvisning - Ventilationslynlåse på lårene - Justerbar i taljen med Velcro - Forbøjede knæ - Ankellynlås med kile Redningsfunktioner - Indbygget Recco®-reflektor Aphex Pro Pants er vores mest robuste skalbukser, der er designet til ekstreme forhold. De er fremstillet med vores fuldstændigt vand- og vindtætte membran, Hypershell® Pro, og har fremragende ventilation og slidstærkt skalmateriale. Alle syninger og detaljer er udvalgt til at modstå de hårdeste vejrforhold, alle lynlåse er YKK® Vislon/Aquaguard, og udsatte områder er forstærket. Bukserne er forsynet med ventilationslynlåse på lårene og Recco®-reflektorer for søgbarhed i nødsituationer. Buksebenene kan udvides forneden med lynlåse, så de sidder perfekt over ski- eller vandrestøvler, og linningen er justerbar med Velcro. Aphex Pro er et par utroligt alsidige skalbukser – brug dem til ekspeditioner året rundt eller som en teknisk alpin skiskal om vinteren.
Læs mere ›
Aphex Pro Pants
breathable
Åndbarhed 4/5
Under normal til højintensiv aktivitet
windproof
Vindtæthed 5/5
Tåler storm
durable
Slidstyrke 4/5
Normal til høj slidstyrke

Typhoon Pants

Vandsøjletryk: 20 000 mm

Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h

Typhoon Pants er letvægtige, vandtætte og åndbare zip-up bukser. Det minimalistiske design går ikke på kompromis med funktioner såsom fuldsidet lynlåse, elastisk talje og håndlommer med lynlås. Typhoon pants er perfekte pullover-bukser til regnfulde dage. De pakkes nemt i en selvopbevaringslomme.
Læs mere ›
Typhoon Pants
breathable
Åndbarhed 4/5
Under normal til højintensiv aktivitet
windproof
Vindtæthed 4/5
Tåler stærk vindstyrke
durable
Slidstyrke 3/5
Normal slidstyrke

Silence Proshell 2.0 Pants

Vandsøjletryk: 20 000 mm

Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h

Dine ultimative, stille kammerater under uvejr – med en vandtæt membran og behagelig firevejs-stretch. - 3-lags-skalbukser - Fuldt tapede sømme - Vandtæt Hypershell® Pro-membran - Ventilationslynlåse langs lårene - Ankellynlås med kile - Justerbar i taljen med Velcro - Forbøjede knæ - DWR-behandlet for ekstra vandafvisning Silence Proshell 2.0 Pants er et par 3-lags-skalbukser med fuldt tapede sømme og en vandtæt Hypershell® Pro-membran, der sikrer fuldstændig beskyttelse mod regn og fugt. Bukserne er med deres firevejs-stretch designet til at give maksimal komfort og lydløshed. Ventilationslynlåsene på lårene ventilerer og giver utrolig god komfort. De har forbøjede knæ og er justerbare i taljen med Velcro for maksimal komfort og er desuden DWR-behandlet for ekstra vandafvisning. Buksebenene kan udvides forneden med lynlåse, så de sidder perfekt over ski- eller vandrestøvler.
Læs mere ›
Silence Proshell 2.0 Pants
breathable
Åndbarhed 4/5
Under normal til højintensiv aktivitet
windproof
Vindtæthed 4/5
Tåler stærk vindstyrke
insulation
Isoleringsevne 3/5
0 til +10 grader
durable
Slidstyrke 4/5
Normal til høj slidstyrke

Cyclone Rescue Pants

Vandsøjletryk: 20 000 mm

Åndbarhed: 20 000 g/m²/24h

Et par vandtætte og særdeles åndbare skalbukser, der er designet til at kunne klare ethvert skifte i vejret. - Vandtæt Hypershell® Pro-membran - Paneler i firevejs-stretch - Ventilationslynlåse langs lårene - Forstærkede benåbninger - Ankellynlås med kile - Justerbar i talje med Velcro - Forbøjede knæ - DWR-behandlet for smuds- og vandafvisning Redningsfunktioner - Indbyggede Recco®-reflektorer Vores Cyclone Rescue Pants er et par vandtætte, vindtætte og særdeles åndbare 3-lags-skalbukser. Disse bukser skal nok holde dig tør – uanset vejret – med fuldt tapede sømme, vandafvisende lynlåse, DWR-behandling og en avanceret Hypershell® Pro-membran. Ventilationslynlåsene på lårene giver dig mulighed for at blive kølet af under intens aktivitet, og de fleeceforede lommer giver ekstra komfort. Den indbyggede Recco®-reflektor gør det nemt at søge efter dig i nødstilfælde. De forstærkede buksebenskanter kan åbnes med lynlåse og er optimeret til at passe over skistøvler om vinteren og vandrestøvler om sommeren. De forbøjede knæ og den justerbare linning med Velcro sikrer en komfortabel pasform. Kort sagt er Cyclone Rescue et par højtydende skalbukser, der er perfekte til ethvert eventyr og alle vejrforhold.
Læs mere ›
Cyclone Rescue Pants
breathable
Åndbarhed 5/5
Ved aktivitet med høj intensitet
windproof
Vindtæthed 5/5
Tåler storm
durable
Slidstyrke 3/5
Normal slidstyrke

Mest populære regnbukser

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem vandbestandig, vandafvisende og vandtæt?

Hvilken jakke og bukser skal jeg vælge, hvis jeg vil have et godt all-around produkt, som tåler en hel del regn?

Hvilken jakke og bukser skal jeg vælge til højintense aktiviteter med krav om vandtæthed?

Hvad er Hypershell®?

Hvorfor vil man ikke altid have et så højt vandsøjletryk som muligt?

Jeg kommer til at være aktiv, men jeg ønsker stadig at få vandafvisning, findes der hybridjakker?

Jeg vil have en all-around-regnjakke til hverdagsbrug, hvad skal jeg vælge?

Hvad betyder tapede søm og vandtæt lynlås? Er det nødvendigt, selvom tøjet har et højt vandsøjletryk?

Bør jeg vælge et højere vandsøjletryk, hvis jeg skal ud i en storm?

Bliver vandsøjletrykket påvirket af, hvor meget jeg anvender tøjet?

Jeg ønsker ikke at få en våd bagdel eller knæ, når jeg sidder ned, hvad skal jeg vælge?

Bliver min jakke mindre vandtæt, hvis jeg har en rygsæk på?

×