Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Sko

Ægte anmeldelser fra hverdagseventyrere

På vores hjemmeside finder du 338.959 gode grunde til, hvorfor du bør købe vores friluftstøj. Vi refererer her til antallet af produktanmeldelser fra vores kunder, og antallet vokser kontinuerligt. Vi ved, at det næsten lyder for godt til at være sandt, men det seje er, at disse produktanmeldelser er helt ægte. 

Anmeldelser
4.6
Filter
338.959 Anmeldelser
Sortér efter
Sprog

Filter

Bedømmelse
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Størrelse
  • M
  • L
  • XL
  • S
  • 2XL
  • XS
  • ONE
  • S43
  • S37
  • 3XL
  • S39
  • S34
  • G10
  • G9
  • G11
  • G8
  • L-XL
  • S-M
  • G7
  • 38
  • 39
  • 43
  • 42
  • 41
  • 44
  • 40
  • 37
  • 2XS
  • 45
  • 95
  • 85
  • 110
  • 120
Type af anmeldelse
  • produkt
  • Webside
Farve
Vægt
Fra
Til
Højde
Fra
Til
Se anmeldelser (338959)
K
20.1.2022
Keld P. Godkendt køber
Mål: 170cm, 60kg
Julegaven
Jeg tro’er nok at hun blev glad for den ?
Keld købt:
Cyclone Rescue Jacket 2.0
Yellow, Size M
Tilføj Yellow, M til kurven
B
20.1.2022
Birgitte P. Godkendt køber
Meget tilfreds
Fritid
Birgitte købt:
Nordwand Pro Short Pants
Forest Green, Size XL
Tilføj Forest Green, XL til kurven
S
20.1.2022
Sabrina A. Godkendt køber
RVRC GP short pants herre jetblack
Super lækre bukser købt til min kæreste og de passer perfekt
Sabrina købt:
RVRC GP Short Pants
Jetblack, Size L
Tilføj Jetblack, L til kurven
C
20.1.2022
Christian M. Godkendt køber
Mål: 185cm, 115kg
Dejligt bælte
Det er en super fin og dejlig bælte, jeg kunne dog godt tænke mig den var lige 5 cm længere, men jeg er også i den "store" ende af skalaen.
Christian købt:
Stretch Belt
Jetblack, Size One Size
Tilføj Jetblack, One Size til kurven
B
20.1.2022
Bettina M. Godkendt køber
Mål: 182cm, 82kg
Fed kvalitet og god pasform
Det er, som det skal være. God service, god kvalitet.
Bettina købt:
RVRC GP Pro Zip-off Pants
Mustard, Size XL
Tilføj Mustard, XL til kurven
A
20.1.2022
Andreas N. Godkendt køber
Mål: 185cm, 112kg
Fedt bukser
Lækre bukser, god pasform
Andreas købt:
RVRC GP Pants
Tobacco Camo, Size 2XL
Tilføj Tobacco Camo, 2XL til kurven
B
20.1.2022
Bente T. Godkendt køber
Mål: 196cm, 88kg
Køb af Fleece
Jeg valgte en størrelse L og den passer perfekt Det er et rigtig godt produkt som jeg skal have flere af Hilsen Anders Thomassen
Bente købt:
Trekker Fleece
Teal, Size L
Tilføj Teal, L til kurven
R
20.1.2022
René B. Godkendt køber
Mål: 190cm, 93kg
Passer fint
God pasform
René købt:
Nordwand Pants
Mossgrey, Size S
Tilføj Mossgrey, S til kurven
M
20.1.2022
Mads J. Godkendt køber
Mål: 170cm, 76kg
lækker bukser
lækker bukser, dog måttet den korte model gerne være 5 cm kortere til os der har sat røv af for tidligt kvaliteten kunne dog godt blive bedre( en knap for neden var faldet af ved ankomst ) til prisen havde jeg forventet lidt mere. men jeg køber nok et par til
Mads købt:
Nordwand Pro Short Pants
Forest Green, Size M
Tilføj Forest Green, M til kurven
L
20.1.2022
Lars P. Godkendt køber
Mål: 180cm, 82kg
Stretch Belt Jetblack
Beltet passer perfekt i længden, det kan strækkes og kan kortes op om nødvendig og er nemt at spænde. Mvh. Lars.
Lars købt:
Stretch Belt
Jetblack, Size One Size
Tilføj Jetblack, One Size til kurven
×