Søg efter kategori, produkt, aktivitet...

Ægte anmeldelser fra hverdagseventyrere

På vores hjemmeside finder du 300.929 gode grunde til, hvorfor du bør købe vores friluftstøj. Vi refererer her til antallet af produktanmeldelser fra vores kunder, og antallet vokser kontinuerligt. Vi ved, at det næsten lyder for godt til at være sandt, men det seje er, at disse produktanmeldelser er helt ægte. 

Anmeldelser
4.6
Filter
300.929 Anmeldelser
Sortér efter
Sprog

Filter

Bedømmelse
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
Størrelse
  • M
  • L
  • XL
  • S
  • XS
  • 2XL
  • ONE
  • S43
  • S37
  • S39
  • 3XL
  • S34
  • G10
  • G9
  • G8
  • G11
  • L-XL
  • S-M
  • G7
  • 2XS
Type af anmeldelse
  • produkt
  • Webside
Farve
Vægt
Fra
Til
Højde
Fra
Til
Se anmeldelser (300929)
B
24.10.2021
Belal A. Godkendt køber
Mål: 175cm, 75kg
Igloo jacket str. S
Meget tilfreds. Lækker kvalitet og pasform og dejlig varm.. Dog er de lidt stor i str. jeg måtte gå en str ned
Belal købt:
Igloo Jacket
Black, Size S
Tilføj Black, S til kurven
H
24.10.2021
Henning H. Godkendt køber
Mål: 175cm, 85kg
Nordwand Pro Short Pants Herre Anthracite Størrelse: M
Passer mig perfekt håber på i får mange flere modeller og farver i fem tiden
Henning købt:
Nordwand Pro Short Pants
Anthracite, Size M
Tilføj Anthracite, M til kurven
K
24.10.2021
Kurt C. Godkendt køber
Mål: 178cm, 84kg
Hmm..
Jeg modtog dem aldrig.. Havde også bestilt andet tøj, men noget gik galt i forsendelsen.
Kurt købt:
3-pack Bamboo Boxers
Black, Size L
Tilføj Black, L til kurven
T
24.10.2021
Tom A. Godkendt køber
Mål: 181cm, 78kg
Dejlig pasform
Super gode bukser . Slidstærke og lækker pasform
Tom købt:
RVRC GP Pro Pants
Dark Olive, Size S
Tilføj Dark Olive, S til kurven
C
23.10.2021
Christophe A. Godkendt køber
Mål: 180cm, 79kg
Fantastisk behalige bukser!
Gode, behalige, effektive og perfekt siddende busker til en god pris.
Christophe købt:
Silence Proshell 2.0 Pants
Dark Olive, Size M
Tilføj Dark Olive, M til kurven
R
23.10.2021
Rikke F. Godkendt køber
Mål: 162cm, 57kg
Pæne bukser
Bukserne er pæne og behagelige at have på - også uden noget under. De får dog kun 3 stjerner, da de ikke er vandtætte ved knæene når jeg cykler i regnvejr.
Rikke købt:
Silence Proshell 2.0 Pants
Deep Teal, Size M
Tilføj Deep Teal, M til kurven
H
23.10.2021
Henrik R. Godkendt køber
Super fede busker!
Mine nye favorti overtrækkere ti hundetræning og gå ture. Stærke, vind og vandtætte. Og åndbare. Elsker dem!
Henrik købt:
RVRC GP Pro Rescue Pants
Black Edition, Size S
Tilføj Black Edition, S til kurven
H
23.10.2021
Hanne J. Godkendt køber
Mål: 175cm, 69kg
God kvalitet
God kvalitet og behagelige pasform 👍
Hanne købt:
Nordwand Pants
Anthracite, Size M
Tilføj Anthracite, M til kurven
T
23.10.2021
Trine H. Godkendt køber
Trine Harck
Super fine produkter. Det kan være svært at komme i kontakt med jer. ( mon pakke var strandet et sted). Da det først lykkedes var det også super fin service. Køber gerne hos jer igen
Trine købt:
Hybrid Jacket 2.0
Rusty Orange, Size M
Tilføj Rusty Orange, M til kurven
T
23.10.2021
Troels T. Godkendt køber
Mål: 160cm, 67kg
.
.
Troels købt:
Walking Sock
Faded Denim, Size S37-40
Tilføj Faded Denim, S37-40 til kurven
×