Søg efter produkt

Hvornår er Black Friday?

Black Friday er en stor tilbudsfest, der indfaller fredag efter den amerikanske helligdag Thanksgiving, det vil sige - den fjerde fredag i november. For 2021, vil Black Friday finde sted fredag d. 26.e november.

Hvad er Black Week?

Black Week er ofte, hvad man vælger at kalde en udvidelse af Black Friday, med særlige tilbud under en hel uge. Tilsvarende, er mandag efter Black Friday kommet til at blive kaldet Cyber mandag, og den indeholder også normalt mange forskellige typer af salg og tilbud.

Hvorfor shoppe under Black Week?

Black Week, Black Friday og Cyber mandag er normalt fremragende muligheder for at finde produkter til nedsatte priser! Mange benytter lejligheden til at shoppe deres julegaver i god tid fordi Black Week indfaller nær jul. Handle noget sjovt for dig selv, eller hvorfor ikke købe en dejlig gave til en person, du holder af - din anden halvdel, din ven eller dine forældre?

Hvad kan jeg købe hos RevolutionRace under Black Week?

Vi ved RevolutionRace naturligvis har masser af gode tilbud under Black Friday og Black Week til dig som kunde! Benyt lejligheden til at shoppe udvalgte udendørstøj til en god pris og fritidstøj til en lavere pris for både mænd og kvinder, og vælg mellem produkter såsom vandtætte og vindtætte vandrejakker, holdbare udendørs bukser, fleecetrøjer og fleecejakker, hættetrøjer, bløde bukser, undertøj eller nogle af vores andre produkter. RevolutionRace byder på masser af stilfulde, farverige udendørs produkter, der er perfekte til alt fra vandreture, fiskeri, hundesport og udendørs aktiviteter - eller hvis du bare går ud og går en tur i skoven eller arbejder i haven. Selvfølgelig altid med en perfekt pasform!

Som sædvanlig, RevolutionRace tilbyder gratis forsendelse og gratis retur under Black Week. Vi håber du vil finde mange gode produkter hos os til dit næste eventyr under Black Week!

For at få mere information om, hvad vi tilbyder under Black Friday, samt at drage fordel af alle vores fantastiske tilbud - abonnere på vores nyhedsbrev!

Filter
0 produkter
Sortér efter
Udvalgt til dig

Filter

Vis produkter ()

Black Friday 2021

Vi gør os klar til alle de fantastiske tilbud på udendørs bukser, jakker og meget mere til Black Friday og Black Week 2021

×