Fri fragt over 800 DKK
Udvidet returnering indtil 31/01/24
Bedømmelse på 4,6 og 520.000+ anmeldelser
Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Tilbud
Guider
image

Black Friday hos RevolutionRace

Filter
0 produkter
Sortér efter
Udvalgt til dig

Filter

Vis produkter ()

keep-a-lookout.jpg

Hold et vågent øje, og gør dig klar!

Forbered dig på de vildeste tilbud nogensinde – Black Friday er lige om hjørnet! Vi sørger for, at du er fuldt forberedt til at benytte dig af årets vildeste tilbud i løbet af Black Week. Benyt lejligheden til at finde ud af, hvad du ønsker dig og har brug for, så du er klar til dine kommende eventyr, mens andre stadig kun har ideerne på tegnebrættet.

icon-checkmark-gold.svg Årets bedste tilbud

icon-checkmark-gold.svg Op til 60 % rabat

icon-checkmark-gold.svg Eksklusive tilbud

Få insiderviden! Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og luk op for VIP-adgang til årets mest fantastiske tilbud!

Bare rolig, vi hader spam lige så meget som dig, og vi kommer aldrig til at videresælge dine persondata til en tredjepart. Læs mere om vores privatlivspolitik her.

Find dine nye yndlingsjakker og -bukser

Slut med at tøve til Black Friday. Find ud af, allerede i dag, hvilken jakke eller bukser, der passer til dig og dit næste eventyr, og lad det være op til de andre at tøve og tvivle, når tiden er knap, og der skal handles hurtigt. Ved at have forberedelserne i orden kan du være den første til at få fingrene i dit udstyr, når Black Friday går i gang. Du bliver klar til eventyr på ingen tid! Dyk ned i vores omfattende guide til jakker og bukser, så du kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag og tage ud på eventyr med stil.

Find din nye yndlingsjakke →Sammenlign bukser, og find dit perfekte match →

jacket-guide.jpg

perfect-fit.jpg

Find den perfekte pasform

Lad ikke måltagning og grublerier over din størrelse være det, du bruger tid på, til Black Friday. Vores størrelsesguide eliminerer gætværket, så du er velforberedt til at snuppe dine favoritter, inden de ryger ned af hylderne. Uanset om det handler om jakker, bukser eller alt derimellem, så vil vores størrelsesanbefalinger støtte dig i dine valg. Psst ... størrelsesvejledningen findes også på produktsiderne. Tjek den, inden du lægger varen i kurven!

Hjælp mig med at finde min perfekte pasform →

Bliv en haj til at klæde dig i lag

Det kan være svært at være korrekt klædt på i al slags vejr – især hvis du ikke har viden om de vigtigste principper for lag-på-lag. Lær på forhånd, hvordan du klæder dig i lag, så du er klar til Black Friday og kan snuppe tilbuddene før alle de andre. Lad de andre om at klø sig i hovedet og være forvirrede over, hvad der er smartest at kaste sig over!

Bedste tips om lag-på-lag →

art-of-layering.jpg

cold-weather-wear.jpg

Klæd dig på til koldere vejr

Når du er forberedt, kan du shoppe det ultimative udstyr til koldt vejr på et splitsekund til Black Friday. Læs alle vores tips om tøj til koldt vejr her og nu, så du kan være udendørs på den store dag, mens alle andre stresser over tilbuddene og det, de har brug for!

Vis mig, hvad der er godt at have på om vinteren →

FAQ

Hvornår er det Black Friday?

Hvad er Black Week?

Hvorfor shoppe under Black Week?

Hvad kan jeg købe hos RevolutionRace under Black Week?

Black Friday 2024

Vi gør os klar til alle de fantastiske tilbud på udendørs bukser, jakker og meget mere til Black Friday og Black Week 2022.

×