Fri fragt over 800 DKK og 30 dages gratis returnering
Skandinavisk design & kvalitet
Bedømmelse på 4,6 og 620.000+ anmeldelser
Cart icon
image

RevolutionRace Gavekort

RevolutionRace Gavekort

Har du lyst til at forkæle nogen i din nærmeste omgangskreds, men er i tvivl om, hvad vedkommende vil sætte mest pris på? Giv et gavekort! Så kan den heldige modtager gladeligt vælge og vrage blandt vores brede udvalg af udendørsudstyr, rygsække og sko! Vi har noget for enhver smag – både til begyndere og eksperter indenfor friluftslivet, "der har alt i forvejen". 

Et gavekort fra RevolutionRace er den perfekte gave til en fødselsdag, mors eller fars dag, som julegave, eller når du bare har lyst til at vise nogen lidt ekstra taknemmelighed.

Køb et gavekort
Hvordan fungerer det?
  • Vælg det beløb, du ønsker at give i gave, og tilføj en hilsen til modtageren. Psst ... glem ikke at nævne for modtageren, hvem du (afsenderen) er!

  • Afslut dit køb! Modtageren vil efterfølgende få gavekortet tilsendt direkte på e-mail. Vær opmærksom på, at den tid, det tager at modtage gavekortet, kan variere.

  • Har du valgt at få gavekortet leveret til din e-mailadresse? Så kan du nu vælge at printe det ud og personligt aflevere det til modtageren eller videresende e-mailen til vedkommende.

  • Gavekortet er gyldigt i to år, fra den dag du har købt det, og kan bruges på hele RevolutionRace-sortimentet!

P.S.: Det beløb, der refunderes til gavekortet efter en returnering, sker til den e-mailadresse, der er angivet her på gavekortsiden og ikke til den e-mailadresse, der er angivet ved udtjekning i kassen.

Ofte stillede spørgsmål
×