Fri fragt over 800 DKK og 30 dages gratis returnering
Skandinavisk design & kvalitet
Bedømmelse på 4,6 og 610.000+ anmeldelser
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Guider
Tilbud
image

Tøjpleje

Du har sikkert været der – på vej tilbage fra pisterne eller vandrestien – gennemsvedt og dækket af mudder fra top til tå. Hvordan holder du dit tøj rent og vedligeholder det på lang sigt? Det kan virke åbenlyst, men følg altid vaskeanvisningerne, eftersom det vil sikre, at tøjet bevarer sin facon og funktion i længere tid. Det forlænger også levetiden på tøjet, så du kan nyde dit yndlingsudstyr i endnu længere tid. Det er et smart trick, både for din pengepung og miljøet. Tjek vores guide, hvis du vil have flere tips til, hvordan du kan vaske og vedligeholde dit friluftsudstyr som de professionelle.

6 hurtige tips til, hvordan du plejer dit tøj fra RevolutionRace

 

Grament_care_wash.svg

Vask tøjet mindre

Er tøjet fremstillet af funktionsmaterialer, bør det ikke vaskes alt for ofte, da det i givet fald vil blive slidt.
 

 

garment care icons_wash with similar colors.svg

Vask med lignende farver

Vask nyt tøj sammen med lignende farver for at undgå misfarvninger af andet tøj.

 

Garment_care_zip_up.svg

Luk lynlåsen

Luk alle lynlåse, knapper eller velcrodele, inden du vasker tøjet, og brug et mildt og miljøvenligt vaskemiddel.

Garment_care_fabric_softener.svg

Sig nej til skyllemiddel

Undgå at bruge skyllemidler - og brug det aldrig på skaljakker/skalbukser eller andet tøj behandlet med Durable Water Repellent (DWR), da det tilstopper porerne i stoffet og forringer ventilationsevnen.

Garment_care_light-bulb.svg

Husk

Forsøg at fjerne mudder og snavs i stedet for at vaske tøjet. Brug aldrig strygejern, da dette kan ødelægge de tapede sømme og det vandtætte stof.

 

Grament_care_tumble_dry.svg

Brug ikke tørretumbling, hvis du kan undgå det

Alle beklædningsgenstande med DWR-behandling bør tørretumbles på lav varme for at genaktivere den vandafvisende funktion. Andre beklædningsgenstande bør ikke tørretumbles. Dette er for at beskytte miljøet og spare energi.

Plejetips til nogle af vores mest almindelige produkter og kollektioner

image

Vandtæt friluftstøj 

Vores vandtætte bukser og jakker er fremstillet af vores premium Hypershell® Pro™- eller Hypershell® Performance™-stof, og de er med tapede sømme og funktionelle materialer. Vil du forlænge den vandafvisende evne og levetiden, bør du ikke vaske tøjet, med mindre det er yderst nødvendigt.

image

Friluftstøj fremstillet af softshell-materialer

Vores softshell-friluftstøj er forarbejdet i et vandafvisende Hypershell® Core-stof og er desuden fremstillet af funktionsmaterialer. De vandafvisende egenskaber i dit tøj vil aftage med tiden, så undgå at vaske tøjet for ofte.

image

Bambusundertøj

icon-checkmark.svg  Boxershorts og hipstertrusser i bambus kan vaskes ved 60 °C, men mørke tryk holder bedre på farven, når de vaskes ved 40 °C.

icon-checkmark.svg  Brug ikke tørretumbler, da bambus kan krympe. Varmen ødelægger desuden elastikken.

image

Basislag og T-shirts fremstillet af bambus eller uldblandinger

icon-checkmark.svg  Er dit tøj fremstillet af uld eller bambus, er det naturligt antibakterielt og lugtfrit, og du behøver derfor ikke at vaske det så ofte som andet tøj. Det er ofte nok at hænge det ud i den friske luft, gerne i noget tid.

icon-checkmark.svg  Uldtøj skal vaskes ved 30 °C, helst på et uld- eller skånsomt vaskeprogram.

icon-checkmark.svgTør ikke uld- og bambusprodukter i tørretumbleren, da uld og bambus kan krympe.

image

Fleecetrøjer, hættetrøjer, joggingbukser og andre mellemlag

icon-checkmark.svg  Vask tøjet på vrangen for at undgå fnug.

icon-checkmark.svg  Fleece og andre mellemlag bør vaskes med lignende farver ved 40 °C.

icon-checkmark.svg  Lad dine mellemlag lufttørre. Anvend aldrig tørretumbler eller strygejern.

image

Funktionelle friluftsbukser

Vores friluftsbukser er fremstillet af det funktionelle og vandafvisende Hypershell® Denim™-stof. De vandafvisende egenskaber i stoffet slides over tid, så undgå at vaske tøjet alt for ofte.

image

Friluftstøj med bomuld/polyesterblanding

Bukserne, jakkerne og shortsene i vores Nordwand og RVRC GP-kollektioner er fremstillet af et vandafvisende Hypershell® Reinforced™-stof samt bomulds-/polyesterblandinger kombineret med andre funktionsmaterialer. Som med alt tøj fremstillet af funktionsmaterialer er det bedre at undgå at vaske tøjet for ofte.

image

Udendørs tøj med dun og syntetisk fyld

Naturlig og syntetisk dun er adskilt og jævnt fordelt inden i tøjet. Vask det derfor kun, hvis du virkelig er nødt til det. Efter vask, tør det i tørretumbleren med tennisbolde, der sikre at fyldet igen bliver jævnt fordelt. Ikke muligt at bruge en tørretumbler? Så anbefaler vi, at du ryster tøjet og forsigtigt slår det, så de to forskellige slags fyld bliver adskilt igen.

image

Følg disse trin, når du rengør dine RevolutionRace-sko

1. Børst dine sko af med en tør børste. Børst hele skoen, start med de øverste dele, og arbejd dig nedad.
2. Brug varmt vand og mildt rengøringsmiddel (opvaskemiddel/vaskemiddel) sammen med en blød børste. Det samme her, start med toppen af skoen, og arbejd dig nedad.
3. Fjern snørebåndene, og vask dem med det samme milde opvaskemiddel/vaskemiddel.
4. Skyl skoene med lunkent vand, og afslut med at tørre dem af med en tør, blød klud eller et håndklæde.
5. Lad skoen lufttørre.

Lidt ekstra hjælp:

icon-arrow-angle-right.svg  Afhængigt af hvor meget du bruger skoene, og hvor snavsede de er: Forsøg på at rengøre dem ofte, så holder de længere.
icon-arrow-angle-right.svg  Hvis du ikke har en skobørste, fungerer det godt med for eksempel en tandbørste.
icon-arrow-angle-right.svg  Fjern indersålen og eventuelt TrimToFit-sålen, inden du går i gang med rengøringen, rengør derefter indersålen på samme måde som skoens øverste dele.
icon-arrow-angle-right.svg  Når du rengør dine sko, skal du fylde dem med papir eller bruge skoblokke, så de bevarer deres naturlige form.

Sådan gør du dit tøj vandtæt

Hvis du oplever, at dit friluftstøj ikke afviser vand, som det oprindeligt gjorde, kan du give det et boost med vores PFC-fri Xtreme H2O imprægneringsspray. Denne spray gør tøjet bedre til at afvise snavs og vand, og den forbedrer åndbarheden, den generelle præstation og forlænger tøjets levetid.

×