Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Black Week

Top gavevalg

Leder du efter gaveideer til dine kære, eller endda dig selv?

Så er du kommet til det rigtige sted! Find den perfekte gaveidé til din far, mor, kæreste eller enhver anden, som du synes fortjener noget lidt ekstra!

Gaveideer til camperen

Ligegyldigt om du camper eller glamper, så har vi gear, du har brug for på din næste tur!

Til camperen

Gaveideer til klatreren

Udstyr, der vil hjælpe med at få klatreren op på bjerget uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten!

Til klatreren

Gaveideer til skiløberen

Kulden og sneen har ikke en chance, når skiløberen har det rigtige udstyr på!

Til skiløberen

Hvem kan ikke lide bløde pakker?

Gaveideer til ham

Måske er din kæreste på jagt efter en ny jakke til et kommende eventyr? Har far behov for et par multifunktionelle bukser til lange gåture i skoven? Eller måske har du en bror, svigerfar, ven eller søn, der gerne vil have nogle nye handsker eller en varm hue? Led ikke længere - vi har gaveideer til alle mændene i dit liv!

Til ham

Gaveideer til hende

Leder din kæreste efter et par multifunktionelle og formgivende udendørsjeans? Har mor behov for behagelige bukser til hverdagsaktiviteter eller pauser i naturen? Eller har du en veninde, søster, datter eller svigermor, der mangler grej til ubekymrede gåture med hunden? Se her for gaveideer til alle kvinderne i dit liv!

Til hende

Leder du efter gaveideer og ved ikke hvor du skal starte?

Bare rolig - vi har styr på det! I vores gaveguide finder du masser af inspiration til, hvad du skal give de mennesker, du synes, fortjener noget ekstra. Selvfølgelig tilbyder vi udstyr til enhver form for udendørs aktivitet, uanset om det er gåture med hunden, vandreture, bjergbestigning eller kanosejlads. Vores udstyr fungerer også godt til at hænge ud i garagen eller blive bøjet over buske og stauder i haven! Og efter at have været ude en hel dag? Du skal bare putte dig i et hyggeligt sæt, nogle uldne sokker og en varm kop kakao. Vi har noget for enhver smag i vores gavebutik!

Gaveideer til friluftselskere?

Hvis du, eller din elskede, er en, der elsker at være ude i naturen, lige så meget som vi gør, så vil de elske absolut alt, hvad du giver dem, der er relateret til udendørs! Hvad med nogle holdbare og multifunktionelle bukser, der vil få dem op på bjerget eller over vandløbet uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten? Eller måske en vind- og vandtæt jakke til eventyr eller hverdag? At gå tur med hunden i udstyr, der er lavet til udendørs, gør gåturen sjovere, og at tage på en slædetur i det rigtige tøj med børnene vil hjælpe med at skabe minder for resten af dit liv. Og sidst men ikke mindst, tilbehør er også et varmt emne!

Vær forberedt - shop dine julegaver under Black Week!

At være forberedt er at være smart. Køb dine julegaver på Black Week og Black Friday, og du får både et fantastisk tilbud og en ubekymret december. Dette giver dig mulighed for at slappe af, mens alle andre stresser over, hvad de skal købe! Hold dig ude af butikkerne den sidste måned før jul, og shop dine gaver i fred og ro fra din sofa eller seng.

×