Gratis forsendelse og 30 dages gratis returnering
Svensk design & kvalitet
Bedømmelse på 4,6 og 480.000+ anmeldelser
Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Tilbud
Guider

 

RevolutionRace guides

image

Bukseguide

Vores bukseguide hjælper dig med at finde udendørsbukser, der passer perfekt til dig og dit eventyr. Vores sortiment af bukser har noget for enhver smag; uanset om du skal på vandreture, fiske eller bryde med bjørne.

Bukseguide  → 

image

Jakkeguide

Vores jakkeguide hjælper dig med at finde den jakke, der passer dig til dit næste eventyr. Fra lette skaljakker til varme dunjakker eller vandrejakker - vi har jakker, der passer til alle lejligheder.

Jakkeguide  → 

image

Vejreguide

Der findes ikke dårligt vejr, når du køber dit friluftstøj hos RevolutionRace!


Vejreguide  

image

Vandsøjletryk – en guide til vandtæt tøj

Jakker og bukser med vandtæt stof er det første skridt for at sikre, at du holder dig tør, så du i stedet kan fokusere på at have det sjovt udenfor. Her vil vi hjælpe dig med at forstå alt, hvad du har brug for at vide, for at vælge den rigtige jakke eller bukser for dig.

Guide til vandtæthed 

image

Guide til lag

Uanset om du skal bestige bjere, bryde med bjørne eller gå tur med hunden, har vi det perfekte tøj til dine vinterventyr! Lær at holde dig varm med disse simple tips!

Guide til lag  

image

Isolerende tøj

Har du brug for hjælp til at vælge mellem dun eller syntetisk isolering til dit overtøj? Tjek vores indsigt i fordele og ulemper ved forskellige slags isolerende tøj!

Isolerende tøj  

image

Størrelseguide

Den rigtige størrelse betyder noget. Lær hvordan du måler dig selv korrekt, inden du bestiller dit nye fritids- og friluftstøj fra os.

Størrelseguide  

image

Tøjpleje

Så du købte noget friluftstøj - hvad gør du nu? Find ud af, hvordan du vasker, tørrer, imprægnerer og passer på dit tøj, så de holder så længe som muligt.

Tøjpleje  

×