Søg efter produkt

 

RevolutionRace Guides

Bukseguide

Vores bukseguide hjælper dig med at finde udendørsbukser, der passer perfekt til dig og dit eventyr. Vores sortiment af bukser har noget for enhver smag; uanset om du skal på vandreture, fiske eller bryde med bjørne.

Bukseguide  → 

Jakkeguide

Vores jakkeguide hjælper dig med at finde den jakke, der passer dig til dit næste eventyr. Fra lette skaljakker til varme dunjakker eller vandrejakker - vi har jakker, der passer til alle lejligheder.

Jakkeguide  → 

Guide til lag

Uanset om du skal bestige bjere, bryde med bjørne eller gå tur med hunden, har vi det perfekte tøj til dine vinterventyr! Lær at holde dig varm med disse simple tips!

Guide til lag  

Vintervejrguide

At lege i sneen betyder, at du bliver våd og kold. Vælg derfor et ydre lag, der holder fugt ude, og et isolerende lag, der holder på din kropsvarme. 


Vintervejrguide  

Størrelseguide

Den rigtige størrelse betyder noget. Lær hvordan du måler dig selv korrekt, inden du bestiller dit nye fritids- og friluftstøj fra os.

Størrelseguide  

Tøjpleje

Så du købte noget friluftstøj - hvad gør du nu? Find ud af, hvordan du vasker, tørrer, imprægnerer og passer på dit tøj, så de holder så længe som muligt.

Tøjpleje  

×