Gratis forsendelse og 30 dages gratis returnering
Svensk design & kvalitet
Bedømmelse på 4,6 og 480.000+ anmeldelser
Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Tilbud
Guider
image

Gør dig klar til regnvejr!

Der findes ikke dårligt vejr, når du køber dit friluftstøj hos RevolutionRace!

Lad ikke regnen stoppe dig fra at nyde naturen – bare husk at vælge det rette tøj, som kan holde dig tør.
Alt vores regntøj er vandtæt i forskellige niveauer, og det samme gælder åndbarheden. Det vigtigste er at finde netop det tøj, som passer bedst til dig og dit aktivitetsniveau.

RevolutionRaces bedste valg, når det kommer til vandtæt tøj

Vurdering af vandsøjletryk og DWR-behandlinger

Vandsøjletryk

Vandsøjletrykket beskriver vandtrykket i antal millimeter, som materialet kan holde til, før vandet trænger igennem. Forestil dig, at du placerer et glasrør oven på et stykke stof og fylder det med vand. Når du har fyldt røret op til 15.000 mm, altså 15 meter, og vandet flyder igennem stoffet, har stoffet et vandsøjletryk på 15.000 mm.

Alt vores vandtætte tøj er mærket med vandsøjletryk, så du nemt kan få et overblik over, hvor vandtæt et specifikt produkt er. Det er din garanti, så du som kunde altid ved, at vandsøjletrykket er blevet testet. RevolutionRace tester også alt vores vandtætte udstyr ude i naturen for at sikre, at det holder sin funktionalitet året rundt og i alt slags vejr.

100% PFC-fri DWR

RevolutionRace anvender en 100% PFC-fri DWR-behandling til alle produkter. DWR står for Durable Water Repellent. Behandlingen sikrer, at stoffet ikke bliver gennemblødt og ikke føles tungt og koldt, hvilket kan påvirke ydeevnen. DWR hjælper vandet med at opdele sig i perler, der løber af tøjet. I det lange løb vil DWR-behandlingen blive påvirket af slid, snavs og kropsvæsker, og det er derfor, at vandtæt og åndbart tøj skal imprægneres på ny. Hvis du opdager, at dit tøj absorberer vand, anbefaler vi, at du vasker tøjet og kommer det i tørretumbleren for at genaktivere DWR-behandlingen. Af og til anbefaler vi også, at du imprægnerer dit tøj med RevolutionRaces PFC-fri Xtreme H2O Repelspray.

Sådan gør du dit tøj vandtæt

Tips til de regnfulde dage

image

icon-checkmark.svg Ventilation og åndbarhed

Husk, at sved også er fugt. Den køler kroppen og kan påvirke humøret i negativ retning, når du er på vandretur. Det højeste vandsøjletryk er ikke altid det vigtigste, hvis du skal bevæge dig rundt, det er også vigtigt at bære åndbart tøj. Find balancen, som passer bedst til dig og din aktivitet.

image

icon-checkmark.svg Tapede sømme

Vælg friluftstøj, som har tapede sømme og vandtætte lynlåse. Det er disse steder, at stoffet er svagest, og hvor vandet først vil trænge ind.

image

icon-checkmark.svg En hætte med en god størrelse

En god hætte er din bedste ven i tilfælde af kraftig regn. Vælg en hætte, der er lidt længere og beskytter ansigtet. Det er også vigtigt, at den kan strammes, så den bliver på hovedet, hvis det blæser. Et godt tip er desuden at bære en kasket nedenunder, så du opnår en ekstra beskyttelse.

Hvilket vejr kommer du til at møde?

image

Til ekstreme aktiviteter i kraftig regn

Aphex Pro-sættet med jakke og bukser er designet til de mest udfordrende forhold. Det er helt vand- og vindtæt samt udstyret med Recco®-reflektorer, der muliggør konstant sporing. Sættet er designet med nøje udvalgte detailjer, såsom vandtæt YKK® Vislon/Aquaguard-lynlåse, tapede sømme og vores bedste membran, Hypershell® Pro med ekseptionel åndbarhed. Sættet bliver din trofaste følgesvend på alle eventyr fremover, uanset årstiden!

Vandsøjle: 30 000 mm
Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h
Jakkens vægt:  697 g i størrelse Medium (Herre)
Buksernes vægt: 635 g i størrelse Medium (Herre)
Designet til: Vintersport, Allround, Fiskeri, Bjergbestigning, Vandring
 

Tjek det ud →

 

image

Når det både blæser og regner

Vores Whisper-sæt sørger for, at du holder dig tør under alle slags aktiviteter året rundt. Takket være vores bedste membran Hypershell® Pro (Vandsøjletryk 20 000mm) er det både vand- og vindtæt. Whisper Pants er udstyret med en lynlås ved benenden, så de passer perfekt ud over vinterstøvler eller vandrestøvler, og Whisper Jacket har en hætte, der kan tages ud over en hjelm. Det holdbare vævede strækmateriale gør sættet virkelig lydløst (som en hvisken), og FreeFlow™ ventilationen sikrer stor åndbarhed.

Vandsøjle: 20 000 mm
Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h
Jakkens vægt:: 575 g i størrelse Medium (Herre)
Buksernes væg: 470 g i størrelse Medium (Herre)
Designet til: Allround, Vandring, Hundesport, Fiskeri, Vintersport, Mountainbiking
 

Tjek det ud →

 

image

Når det pludselig begynder at styrte ned

Vores Typhoon-jakke og -bukser er vandtætte, ventilerende og virkelig lette. Da de nemt kan pakkes ned i deres egen lomme, er de det perfekte sæt at tage med i rygsækken, hvis du regner med dårligt vejr. Når de første regndråber rammer jorden, tager du blot dit Typhoon-sæt frem og lyner det over dit tøj. Takket være lynlåsen i fuld længde på
bukserne, er de klar til at beskytte dig mod regnen på ingen tid.
Læs mere på vores kollektionsside → 

Vandsøjle: 20 000 mm
Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h
Jakkens vægt: 376 g i størrelse Medium (Herre)
Buksernes vægt: 298 g i størrelse Medium (Herre)
Designet til: Allround, Fiskeri, Hundesport, Vandring
 

Tjek det ud →

 

image

Når regnen bare ikke vil stoppe

Cyclone er designet til ekstremt vejr. Den er vandtæt, vindtæt og ventilerer rigtig godt. Den har vores bedste membran, Hypershell® Pro med fluorkarbonfri BIONIC-FINISH®ECO. Jakken har desuden et 4-vejs stretch, der giver en optimal pasform, samt fuldt tapede sømme.
Læs mere på vores kollektionsside →

Vandsøjle: 20 000 mm
Åndbarhed: 20 000 g/m²/24h
Jakkens vægt:  680 g i størrelse Medium (Herre)
Buksernes vægt: 540 g i størrelse Medium (Herre)
Designet til: Vintersport, Allround, Fiskeri, Bjergbestigning, Vandring
 

Tjek det ud →

 

image

Til en tur gennem let regn

Silence Proshell 2.0 er jakken, som man ofte vælger, uanset hvilken aktivitet der er tale om. De tapede sømme sammen med Hypershell® Pro-membranen gør jakken vandtæt. Jakkens 4-vejs stretch gør den smidig, så den udsender alverdens lyde. Nu opdateret med et nyt forbedret stof samt vandtætte YKK-lynlåse.

Vandsøjle:  20 000 mm
Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h
Jakkens vægt: 650 g i størrelse Medium (Herre)
Buksernes vægt:: : 474 g i størrelse Medium (Herre)
Designet til: Vintersport, Fiskeri, Hundesport, Mountainbiking, Vandring, Allround
 

Tjek det ud →

 

image

Når regnen kommer og går

Monsoon Jacket er vores første længere og multifunktionelle jakke, som er udviklet til at modstå vejr og vind uden at gå på kompromis med stilen. Den har en vind- og vandtæt Hypershell® Performance-membran med en PFC-fri BIONIC-FINISH®ECO-behandling. Alle lynlåse er af typen YKK® AquaGuard, og sømmene er fuldt tapede for at holde fugten ude.

Vandsøjle: 10 000 mm
Åndbarhed: 10 000 g/m²/24h
Jakkens vægt: 814  i størrelse Medium (Dame)
Designet til: Vandring, Allround, Urban, Fiskeri, Bjergbestigning, Hundesport
 

Tjek det ud→

 

×