Søg efter produkt

 

 

Vores løfte

 

 

 

Alt, der produceres, har en indvirkning på miljøet, og som enhver anden industri skal tøjindustrien gøre alt for at minimere klimaaftrykket. Som virksomhed eller branche kan vi dog ikke gøre dette på egen hånd. Såvel myndighederne som enkeltpersoner bliver alle nødt til at bidrage, så vi sammen kan sikre planetens fremtid. De kommende generationer skulle gerne have en fremtid. Vi accepterer fuldt ud, at vi skal arbejde hårdt og utrætteligt for at forbedre os, og at vi har en lang vej foran os. Vores løfte til dig er, at vi vil bestræbe os på at påvirke miljøet mindst muligt, og at vi gør alt for at blive bedre hver eneste dag.

 


 

 

Ansvarlig produktion og forsyningskæde

 

I årevis har vi samarbejdet med nogle af de bedste leverandører verden over, og vi har etableret et stærkt og kontinuerligt samarbejde, så vi sammen kan forbedre vores produkter og gøre produktionsprocessen endnu mere effektiv. Vi fremstiller hovedsageligt vores tøj i Kina og Vietnam og besøger regelmæssigt fabrikkerne for at sikre, at arbejdsforholdene, lønningerne og affaldshåndteringen overholder love og regler i hvert land. Vi følger naturligvis EU's begrænsninger af farlige kemikalier i tøj og tekstiler, og fra og med 2019 er alle vores produkter fri for skadelige PFC-stoffer.

Vi designer vores tøj i Sverige og fjerner alle mellemled ved at sælge vores produkter direkte til forbrugeren. Ved at kontrollere hele produktionskæden – fra design og materialekilder til leverandørerne og fragt – kan vi holde styr på vores klimaaftryk og fortsætte vores arbejde for at minimere det. Det giver os også muligheden for at tilbyde mere favorable priser.

Ansvarfull produktion1.png

Slow fashion.png

 

Glem alt om "fast fashion", vi arbejder med "slow fashion".

 

En af de bedste ting, du kan gøre som forbruger, er at købe slidstærkt tøj af en høj kvalitet. Vi vælger kun de mest holdbare materialer på markedet og sikrer, at vores friluftstøj er af højeste standard. Vores tøj testes ikke kun i et laboratorium – vi udsætter det for hårde test i det barske nordiske klima og bærer det ofte selv for at sikre, at det lever op til vores forventninger.

Mange andre varemærker skifter næsten hele deres produktlinje ud hvert eneste år og ender derfor med at have for meget på lager. Vi holder i stedet fast ved hovedparten af vores designs året rundt, men justerer og forbedrer dem kontinuerligt på baggrund af jeres feedback. Vi modvirker ressourcespild ved at sælge hver eneste beklædningsgenstand i en kollektion, før denne afsluttes. Og vores produkter er tidløse; de går ikke af mode, bare fordi årstiden skifter.

Dyrene - vores bedste venner

 

Vi mener, at dyr har de samme rettigheder på planeten som os, og vores dyrevelfærdspolitik afspejler dette synspunkt.

Dun
Af hensyn til vores ""venner med fjer"" anvender vi kun et certificeret dun. Det indebærer, at vores dun kommer fra gæs og ænder, der er opdrættet til fødevareindustrien og hverken plukkes levende eller bliver tvangsfodret.

Uld
Al uld i vores produkter er blevet certificeret, hvilket sikrer, at fårene ikke har været udsat for den smertefulde praksis med mulesing og behandles ansvarligt under og efter klipning.

Pels
Vi har forpligtet os til at følge en no-fur-politik og er en del af det internationale Fur Free Retailer Program, hvilket indebærer, at ingen af vores produkter indeholder ægte pels.
 

Her er vi i dag. Vores løfte er, at vi bliver endnu bedre i morgen.

Vårt-löfte.jpg

×