Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Teens
Sko
Tilbehør
Tasker
Nyheder
Bestsellers

Vandring

Når du bruger tid i naturen, er det den ultimative måde at genoplade batterierne og tanke op med ny energi. Uanset om du er ny eller erfaren vandrer, guider vi dig igennem alle dele af vandreturen. Fra det bedste tøj og udstyr til, hvordan man forbereder sig på al slags vejr – med andre ord, alt hvad du får brug for til de oplevelser, der venter dig derude!

 Skal vi lade os inspirere?

Bedst sælgende vandretøj

Vandring i regnvejr uden at blive våd

 

Fortæl mig hvordan!

Sådan klæder du dig på til en vandretur i varmt vejr

 

Find det rigtige sommertøj!

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du holder varmen på en vintervandretur?

 

Ja, fortæl mig hvordan!

Vores bedste anbefalinger til vandreturen

DK-nordwand@2x.png

DK-gppropants@2x.png

DK-wanderpropants@2x.png

Andre fantastiske vandrebukser

Zip-Off Pants

Med ben, der kan tages af, går du fra lange bukser til shorts på sekunder. Perfekt til skiftende temperaturer, eller når vandring bliver mere anstrengende.

Typhoon Pants

Passer perfekt over dine almindelige vandrebukser og holder dig tør til enhver tid. Bukserne opbevares i deres egen lomme og fylder således mindst muligt i din taske!

 

 Zip-Off Pants.        Typhoon Pants   

Vores bedste vandrejakker

Cyclone Rescue Jacket 2.0

Vores Cyclone-jakke er både vind- og vandtæt, åndbar og ventilerende. Den ultimative jakke til alle slags omstændigheder og vejr.

Hiball Jacket

Denne super-åndbare jakke har et tyndt fleece-for, der gør den perfekt til lidt kolde dage. Den er både vandafvisende og ventilerende, med andre ord fantastisk til vandreture.

 

 Cyclone Jacket        Hiball Jacket 

Hold dig varm under hele eventyret

Illusion Hoodie

Denne fleece er stærk, holdbar og har en atletisk pasform. Den er superelastisk og er velegnet til de mere barske vandreture.

Tornado Fleece

Vores varmeste fleece, med en superelastisk Softshell til perfekt pasform. Denne her er den ultimative til lidt barske udendørs aktiviteter på kolde dage.

 

Illusion Hoodie        Tornado Fleece

Sådan tænder du et lejrbål

Har du brug for tips til, hvordan du tænder et bål, mens du vandrer eller er på opdagelse? Vi har samlet dem til dig her!

Lær at tænde bål

Hold væskebalancen, mens du vandrer

Vil du lære at rense vand, der findes i floder og søer, når du er ude på eventyr? Vi har nogle vigtige tips til dig!

Sådan renses vand

Dine mest almindelige spørgsmål


> Hvad skal jeg have med på en dagstur?

 

Sørg altid for at oplade din telefon, hvis du skulle få brug for at ringe efter hjælp. Afhængigt af hvor du vandrer, kan det også være en god idé at fortælle anden person om, hvor du skal hen, og hvornår du regner med at være tilbage. Hvad angår det, du skal pakke, er det altid en god idé at pakke en madpakke og medbringe en termoflaske med din yndlingsdrik. Hvis du er usikker på, hvor meget vand du får brug for, så tag lidt ekstra med. Husk også at tjekke vejrudsigten, før du tager afsted, og tag et ekstra lag tøj eller en skaljakke med, i tilfælde af at vejret skulle skifte. Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at have vabelplastre med, det kan redde din og dine venners vandretur.

> Hvad er hybride bukser?

Hybride bukser er bukser, der består af to eller flere materialer, hvor de forskellige materialer til sammen optimerer buksernes funktion. Et eksempel er vores Go Pro-bukser, der består af forstærkede dele, der er ekstra slidstærke og vandafvisende, samt dele med stræk for komfort og ventilation.

> Hvordan vælger jeg de rigtige vandrebukser?

Det er vigtigt at huske på hvilket klima og terræn, du kommer til at vandre i. Hvilken type vejr du kan få, og hvad temperaturen er. Om sommeren er det vigtigt at have masser af ventilation, f.eks. zip-off-bukser, hvis det skulle blive varmt. På regnfulde og blæsende dage er et par skalbukser det perfekte valg, men de kan være for varme på solrige sommerdage. For at være dækket ind til så mange vejrforhold som muligt, skal du bruge princippet med flere lag. I koldere vejr og ved minusgrader er det smart at have et basislag, der kan holde på kropsvarmen, men samtidig bortlede fugt fra kroppen. Hvis det regner eller blæser meget, er et par skalbukser over dine almindelige vandrebukser en god beskyttelse mod vejret. Der er ingen bukser, der er perfekte til al slags vejr, men med et basislag, vandrebukser og et par skalbukser er der næsten intet, der kan stoppe dig fra at tage på dit næste eventyr.

> Hvordan skal jeg vaske mine vandrebukser/outdoorbukser?

Du kan vaske dem som farvevask ved 40 grader. Sørg for ikke at tørretumble dem, da det kan ødelægge strækket i stoffet. Vores outdoorbukser er også imprægnerede med en fluorcarbonfri behandling for gøre dem ekstra afvisende overfor vand og snavs. Virkningen af behandlingen reduceres efter et vist antal vaske, og derfor anbefaler vi, at du bruger vores vandafvisende spray eller voks til at forlænge beskyttelsen (bemærk, undgå at komme voks på materialet med stræk, da det er svært at fordele voksen jævnt på de dele).

×