Søg efter produkt

 

 

Vores tøj 

 

 

 

Vores mål

 

Vi producerer det stærkeste tøj i nabolaget.

Friluftsbranchen står over for et dilemma. Alt for meget tøj er ikke slidstærkt nok til at kunne tackle de udendørs hverdagsaktiviteter, og tøjet er ofte latterligt dyrt. Vi ændrer spillereglerne ved at tilbyde tøj til en fornuftig pris, der holder år efter år, selv under de hårdeste forhold.

Vores mål er at skabe smart friluftstøj, der både holder til de udendørs vejrforhold, og som har en god pasform. Ved at kombinere slidstyrke, en teknisk membran, bløde stretchpaneler og fugtafvisende materialer skaber vi multifunktionelt hybridtøj, der kan anvendes til en række udendørsaktiviteter. Den slags tøj, vi elsker og selv går med.

Vartmal.gif

Vår första produkt.png

 

Vores første produkt

 

Vi anvender kun førsteklasses materialer og forstærker alle sømme, så vi er sikre på, at de holder. Da vi udviklede vores første produkt, Nordwand Pants, afviste vi prøveeksemplaret 12 gange, fordi vi ikke var tilfredse med trådkvaliteten. (Vi var nok ikke den nemmeste kunde på det tidspunkt, men vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten for at gøre os selv populære). Vi arbejder også tæt sammen med vores online community for at kunne udvikle bedre materialer og opgradere de eksisterende. 

 

Læs mere here

 

 

Kundernes valg

 

Indtil videre har vi modtaget over produktanmeldelser fra kunder, der har købt vores produkter, og mange kommer tilbage igen og igen. Vi læser alle kundernes feedback og værdsætter alle de kommentarer, vi får på de sociale medier, hvad enten du hepper på os eller har forslag til forbedringer. Vi sætter virkelig pris på hjælpen!

costumer chi.jpg

Vi testar på riktigt.png

 

 

Vores tests er ægte

 

Mens standarden i tøjindustrien er at teste produkter i laboratoriet, tester vi holdbarheden af vores tøj under hårde forhold i den virkelige verden. Mange af vores kunder har båret deres bukser i årevis uden at opslide dem, og nogle har endda klatret på 6.000 meter høje bjergtoppe i vores tøj. Selvfølgelig behøver du ikke være en bjergklatrende adrenalin-junkie for at værdsætte kvaliteten og slidstyrken på vores tøj. Det fungerer nemlig lige så godt, når du leger med hunden, går ture i skoven eller bare tager en tur ind til byen.

Vil du læse mere om, hvordan vores tøj er produceret?

 

Læs mere her  


 

Vores tøj

 

I dag er Nordwand stadig en af RevolutionRace's bedstsælgere, men bukserne har fået selskab af et stort sortiment af friluftstøj af mindst lige så høj kvalitet. Uanset om du skal gå en tur eller klatrer på bjerge, så skal du føle dig behagelig i vores tøj, så du kan fokusere på det vigtige - at have sjov i naturen.

Find din favorit

S_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg

Great Pants!

Really pleased with my purchase, nice colour, and the elastic waist really adds to the comfort of the fit.

-Stuart R. 

Tjek den ud  →

J_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-empty.svg

Brilliant!

Really great product and service- will be ordering more products!

-Jason G

Tjek den ud →

K_costumer_Reviews_.jpg

icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-solid.svg icon-star-half.svg

Amazing!

Perfect fit, so comfortable yet durable. Absolutely love these. Probably wear them til they fall off.

-Kelly M.

Tjek den ud →

×