Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Teens
Nyheder
Bestsellers
Tilbehør
Tasker
Sko

Vores produkt

Langtidsholdbar

Vi designer og vælger materialer, der passer til formålet med produktet. Den perfekte pasform, med forstærkning, hvor det er nødvendigt, med ekstra sømme ved udsatte dele, og lavet af materialer, der egner sig til forskellige vejrforhold og aktiviteter.

Leverandørsamarbejde

Vi producerer med leverandører, der forstår vores søgen efter holdbarhed, og som gør en ekstra indsats for at styrke hver søm. Vi samarbejder med leverandører, og sammen udvikler vi teknikker, der gør RevolutionRaces produkter til de mest holdbare i verden.

Tests

Vi tester vores produkter ubønhørligt. Hvert nyt produkt og hver produktionsproces testes i laboratoriet og i det virkelige liv af vores medarbejdere og erfarne testere.

Kundens valg

Vi arbejder også tæt sammen med vores fællesskab for at udvikle bedre materialer og opgradere eksisterende. Den dag i dag har vi modtaget 426.937 rigtige anmeldelser fra kunder, der har købt vores produkter, og mange vender tilbage gang på gang. Vi læser hver eneste kundeanmeldelse og værdsætter alle de kommentarer, vi modtager via sociale medier, uanset om du hepper på os eller foreslår forbedringer. (Tak venner! Virkelig.)

En stærkere tråd kan gøre en holdbar forskel

Da vi udviklede vores første produkt, Nordwand Pants, afviste vi prøverne tolv gange, fordi vi ikke var tilfredse med kvaliteten af tråden. Det giver sig selv, at vi ikke var den nemmeste kunde på det tidspunkt, men vi ville aldrig gå på kompromis med kvaliteten for at gøre os selv populære. Et princip vi stadig efterlever i dag.

Sjov historie: vidste du, at vores første par Nordwand Pants blev sendt retur? Derefter blev det vores mission altid at imødekomme kundens behov. Vi er ikke tilfredse, før du som kunde er helt tilfreds.

Forlængelse af produktets levetid

Vores produkter holder længere og skaber en mindre miljøbelastning under kundebrug, hvis de plejes på den rigtige måde og gives videre efter endt brug. Vi har opdateret alle vores plejemærker for at hjælpe vores kunder med det. Selvom vi gør vores yderste for at lave holdbart tøj, går det nogle gange i stykker. Ingen kunde bør kassere et RevolutionRace-produkt pga. en flænge eller et hul. Det er en del af dets historie. Det bør blot blive repareret! Vi har udviklet reparationssæt, og vi håber, at de snart vil være tilgængelige online

Produktsikkerhed

Vores produkter skal altid være sikre at bruge. Det sikrer vi med streng kemikaliepolitik og testprocesser. I 2019 besluttede vi helt at afstå fra at bruge PFC'er (perfluorerede stoffer) i vores materialer og behandlinger. PFC er en gruppe kemikalier, der ofte bruges i overtøj for holdbar vand- og smudsafvisning. Imidlertid har forskning dokumenteret deres persistens i miljøet og deres skadelige virkninger. Som et yderst effektivt alternativ, bruger vi Bionic-Finish Eco-behandlingen, en proprietær fluor-fri teknologi fra Rudolf Group.

Ingen skadelige PFC'er i vores produkter!
pfc-no-harmful-pfcs-in-our-products.svg

Vores Nordwand og RVRC GP Pro Pants i genanvendt polyester og polyamid

Sammen med to af vores mest betroede partnere har vi lavet to af vores bedst sælgende par bukser i genbrugsstof om.

"Det var ikke en mulighed at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed"

Efter mange tests og endnu flere forsøg, mener vi, at vi har udviklet genbrugsstoffer, der er lige så gode som de nuværende RVRC GP Pro og Nordwand-metervarer. I juni 2021 præ-lancerede vi to farver.Vi er meget spændte på at se responsen fra kunderne.

Find din favorit

Anmeldelser

4.6

Star backgroundStar backgroundStar backgroundStar backgroundStar background
Filled starFilled starFilled starFilled starFilled star

426937

×