Søg efter kategori, produkt, aktivitet...

Hvordan returnerer jeg en vare?

icon_return_1.svg

1. Udfyld returformularen, der fulgte med din ordre. Glem ikke at udfylde årsagen til, at du vil returnere produktet. Det sker ved hjælp af en af koderne på formularen.

icon_return_2.svg

2. Læg det produkt, du vil returnere, i en pose sammen med formularen, og fastgør den forudbetalte returlabel på pakken. Hvis du bruger den pose, som produkterne blev leveret i, skal du placere den nye returlabel over den originale label.

icon_return_4.svg

3. Aflevér pakken til fragtfirmaet, der er angivet på din returlabel, og sørg for at gemme kvitteringen, så du kan spore din forsendelse. Det er muligvis ikke det samme fragtfirma, der leverede dit produkt i første omgang.

icon-help-faq.svg

4. Hvis du har valgt at betale via faktura, skal du kontakte Klarna for at sætte din betaling på pause. Hvis du har valgt en anden betalingsmetode, gennemføres din tilbagebetaling automatisk, når din returnering er godkendt. Det sker normalt inden for 5 arbejdsdage.

Vi godkender kun returforsendelser med tøj, der returneres i oprindelig stand. Hvis du har brugt, vasket eller fjernet mærker fra tøjet, kan vi ikke videresælge det til en anden friluftseventyrer og kan derfor ej heller godkende din returforsendelse. Vi er derfor desværre nødsaget til at opkræve et gebyr på 150 kr for en ikke-godkendt returnering. Dette beløb dækker vores tab. Du skal benytte vores forudbetalte returlabel for at få gratis forsendelse. Hvis du har mistet din returformular eller label, bedes du kontakte vores kundeservice.

×