Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Sko
Tasker

Hvordan bytter jeg?

icon_return_1.svg

1. Udfyld returformularen, der fulgte med din ordre. Sørg for at vælge den rigtige returkode vedr. ombytning, og notér farven og størrelsen på det produkt, du ønsker at bytte til.

icon_return_2.svg

2. Læg produktet, du ønsker at bytte, i en pose sammen med formularen, og fastgør din forudbetalte returlabel på pakken. Hvis du bruger den pose, som produkterne blev leveret i, skal du placere den nye returlabel over den originale label.

icon_return_4.svg

3. Aflevér pakken til fragtfirmaet, der er angivet på din returlabel, og sørg for at gemme kvitteringen, så du kan spore din forsendelse. Det er muligvis ikke det samme fragtfirma, der leverede dit produkt i første omgang.

icon-help-faq.svg

4. Hvis du har valgt at betale via faktura, skal du kontakte Klarna for at sætte din betaling på pause. Hvis du har valgt en anden betalingsmetode, gennemføres din tilbagebetaling automatisk, når din returnering er godkendt. Det sker normalt inden for 5 arbejdsdage.

Husk, at den hurtigste og nemmeste måde at bytte et produkt på er at returnere det og placere en ny ordre. Hvis du hellere vil bytte varen, skal du være opmærksom på, at du ikke kan bytte til en anden model, men udelukkende til en anden størrelse eller farve på det produkt, du oprindeligt bestilte. Hvis du har købt produktet på tilbud, kan du muligvis ikke bytte det til en anden farve. Den første gang, du ombytter produktet, er det gratis, hvorefter vi opkræver et gebyr på 45 kr som klimakompensation. Vi godkender kun en ombytning, hvis tøjet returneres i oprindelig stand. Hvis du har brugt, vasket eller fjernet mærker fra tøjet, kan vi ikke videresælge det til en anden friluftseventyrer og kan derfor ej heller godkende ombytningen. Vi er derfor desværre nødsaget til at opkræve et gebyr på 150 kr for en ikke-godkendt ombytning. Dette beløb dækker vores tab. Du skal benytte vores forudbetalte returlabel for at få gratis fragt. Hvis du har mistet din returformular eller -label, bedes du kontakte vores kundeservice.

×