Gratis forsendelse og 30 dages gratis returnering
Svensk design & kvalitet
Bedømmelse på 4,6 og 480.000+ anmeldelser
Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Cart icon
Dame
Herre
Tilbehør
Tilbud
Guider

RVRC Adventure

Vintersjov i Sälen, Sverige

image

Et vintereventyr uden sammenligning

For et stykke tid siden besluttede vi os for at teste vores tøj under rigtig hårde forhold og tog til et vinterligt Sälen i Sverige, hvor alt fra minusgrader og snestorme til frostklare, solrige dage var på dagsordenen. I en hytte uden strøm var det utrolig vigtigt at have det rigtige tøj på for at kunne holde varmen, både dag og nat. Hvilket tøj anbefaler vi mest? Scroll videre, så fortæller vi dig mere!

Det bedste tøj til et vintereventyr

Q&A med Niclas

Medstifter af RevolutionRace

Hvad var det bedste ved eventyret?

Vi havde nogle fantastiske dage på Fulufjället i Sälen! Det var værdifuldt at få en fornemmelse af, hvordan det er at leve uden strøm og vand, og at lære at tage sig af de hunde, der sover udendørs i -20°C. Vi havde mulighed for at teste både nye og eksisterende produkter i rigtig koldt og blæsende vejr og fik værdifuld feedback fra guiderne, som er flittige brugere af vores tøj.

Hvad er dit yndlingstøj?

Jeg kan virkelig godt lide vores fleeceforede Softshell-sæt, Hiball Jacket og Pants. De har en god balance mellem vandafvisning, ventilation og isolering og fungerer perfekt på koldere dage, hele året rundt. Jeg havde også Fuse-basislaget i Merinould på og en Trekker Fleece som mellemlag, og det fungerede perfekt. På den koldeste dag tog jeg også vores Helium Down Jacket på for ekstra isolering. Den eneste gang jeg blev kold var i udhuset i -17°C (og når vi tog isbade efter saunaen om aftenen)!

Få Hiball-sættet

Vores bedste tips til, når det kolde vejr rammer

En påklædning efter princippet med flere lag er en forudsætning for at modstå stærk kulde. Alt efter hvor koldt det er, kan du variere antallet af lag, men vi anbefaler altid at have mindst et basislag, et mellemlag og et yderste lag. Det er bedre at klæde sig for varmt end for koldt på, dermed kan du nemt tage et lag eller to af, hvis du får det for varmt. Start med de tre kategorier nedenfor, og tilføj et lag, hvis du ønsker det!

image

Basislag

Hold på din kropsvarme med det rette basislag! Vi anbefaler:

icon-snowflake.pngBambooskin +10°C til 0°C
icon-snowflake.pngFuse Merino 0°C til -10°C

BambooskinFuse Merino

image

Mellemlag

Tilføj ekstra varme med en hætte- eller fleecetrøje. Vi anbefaler:

icon-snowflake.pngElements Set +10°C til 0°C
icon-snowflake.pngTornado Hoodie 0°C til -10°C

Elements-sætTornado Hoodie

image

Skallag

Hold regn og vind væk med et skalsæt. Vi anbefaler:

icon-snowflake.pngWhisper-sæt vandsøjletryk 20.000 mm
icon-snowflake.pngCyclone-sæt vandsøjletryk 15.000 mm

Whisper-sætCyclone-sæt

Hold varmen fra top til tå

Slidstærke sokker, robuste handsker og varme huer; her finder du alt det tilbehør, du kan få brug for til et vellykket vintereventyr!

Guide til tøj til vintervejr

Vores tur til Fulufjället bestod af frostkolde nætter, blæsende dage og intense aktiviteter, og vores tøj fik virkelig vist dets funktioner og egenskaber til fulde.

Uanset hvilket eventyr du skal ud på næste gang: Sørg for, at du altid er forberedt med slidstærkt, højkvalitets- og frem for alt varmende tøj, som du virkelig kan regne med. Tjek vores guide til det rigtige tøj til vintervejret!

Se vores guide til vintervejret

Tag med os på hundeslæde for en dag!

Har du altid drømt om at suse gennem vinterlige landskaber og se solen gå ned over trætoppene? Høre hundenes ivrige hyl, mens de utålmodigt venter på at springe i fuld fart fremad?

Ja, at køre hundeslæde var bestemt på vores træskoliste og noget, som vi er utroligt taknemmelige for at have oplevet. Se denne hyggelige film fra vores dag med en flok firbenede fyre – vi garanterer dig et smil på læben.

Hunde, ikke sandt? 🐶🤍

image
image

Udover at teste vores tøj under virkelige forhold, havde vi også et fantastisk eventyr med mange utrolige oplevelser. Om vi kan anbefale at tage på et snedækket eventyr på Fulufjället, Sälen? Ja, 100 %!

×