Søg efter produkt

Fragt og levering

Vi ved, at det nærmest klør over det hele – du vil jo så gerne have fat i dine varer. Vi arbejder kontinuerligt på at kunne tilbyde en hurtig og smidig levering. Har du spørgsmål til fragten, er der en god chance for, at du finder svaret nedenfor. Er det ikke tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte vores imødekommende kundeserviceteam.

Fragtpriser

Vi tilbyder altid GRATIS fragt, uanset ordresum. Du får dermed råd til flere eventyr

Leveringstid

Vi leverer normalt dine produkter inden for 3-6 arbejdsdage (regnet fra den dag, du placerer ordren). Der sker til tider det, at varerne nærmest flyver ned af hylderne, fordi vi lancerer vores populære kampagnetilbud. I disse tilfælde kan leveringstiden blive forlænget.

Vores logistikpartnere

Vi arbejder med flere forskellige logistikpartnere, der arbejder på at få leveret din pakke hurtigt og effektivt. I Danmark leveres vores pakker med enten PostNord eller Bring.

Kan jeg spore min pakke?

Det vil være muligt at spore de større pakker, der leveres med Bring.

Hvordan leverer I min pakke?

Det kommer helt an på pakkens størrelse. De mindre pakker leveres direkte til din postkasse, mens de større bringes ud til det nærmeste udleveringssted.

Hvornår kan jeg afhente min pakke?

Er din pakke blevet sendt til et udleveringssted, vil du blive adviseret via SMS eller en mail. 

Hvad sker der, hvis jeg ikke afhenter min pakke?

Hvis du ikke afhenter din pakke, bliver den sendt tilbage til os. Vi har ret til at pålægge et administrationsgebyr på 149 kr.

Hvad gør jeg, hvis mine produkter bliver beskadiget under transporten?

Er din vare blevet beskadiget under transporten, bedes du kontakte vores kundeservice inden for 2 dage (regnet fra den dag, du modtager pakken). Læs mere om beskadigede produkter under vores generelle vilkår og betingelser.

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at returnere en vare?

Bare rolig! Har du ikke fundet det perfekte match, finder du her detaljerede oplysninger om, hvordan du opretter en returforsendelse. Returforsendelser er gratis, blot du anvender den forudbetalte label, som du finder i pakken.

×