Søg efter kategori, produkt, aktivitet...
Teens
Nyheder
Bestsellers
Tilbehør
Tasker
Sko

BETALINGSMETODER

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmetoder:

• Køb nu. Betal senere. Faktura med kredittid på 30 dage fra den dag, varerne bliver sendt. Her kan du finde vilkårene for faktura.

• Del op. Klarna Konto er en kassekredit, som gives af Klarna. Den giver låntageren mulighed for at betale sine køb i månedlige afdrag med 1/24 (dog min. 89 kr.) af totalbeløbet eller ifølge de vilkår, der blev godkendt i kassen. For mere information om Klarna Konto inkl. generelle betingelser og standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger, klik her.

• Kort: Betal med betalingskort eller kreditkort fra Visa og MasterCard.

Betaling sker altid til Klarna. Du kan finde mere information om Klarna på deres hjemmesideHer kan du finde deres brugervilkår. Anvendelse af disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning og Klarnas politik til beskyttelse af personlige oplysninger.

Her finder du Klarnas kundeservice.

Ved at bruge MobilePay kan du foretage hurtige og nemme betalinger direkte på din mobile enhed ved at bruge appen, som har samme navn på iOS- som på Android-enheder. Det er enkelt og sikkert.

Du kan læse mere om betalingsmuligheden på deres hjemmeside.

Vi anbefaler, at du læser vores privatlivspolitik.